Witam !
Z góry proszę o wybaczenie jeśli się powtórze z pytaniami - od kilku dni posiadam OOOO

i wciąż się uczę (forum czesałem dość dokładnie ;>
Przejdę do rzeczy:
1. Prędkościomierz mi świruje tzn. reaguje z opóźnieniem oraz wiesza się przy 80 i 100 km na h czasami

Czy to może być walnięty czujnik
2. ABS sam się wyłącza (jednakże jak jest włączony to działą), czasem przy skręcaniu przy predkosciach poniżej 30 km szatrpnie prawym kołęm prawym (obstawiam złąmanie czujnika); choć jeden szpec mówił mi że jak przy zbiorniczku płynu hamulcowego nie mam przewodu podłączonego (miejsce na to faktycznie jest) to może świrowac ??!! ale jakos nie wydaje mi się...
3. Lusterko lewe jest pęknięte w środku (drga przy dużych prędkościach) - można to skleic czy trzeba wymianiać (elektryczne).
4. Rano jak zapalam (mam gazik podzespoly lovato i tatrtarini) zawsze pali mi na benzynie i musze pokręcić dłużej ok 4 sek żeby zapalił - później już pali na dotyk - czy to normalne ??
5. Temp silniki max mi pokazuje 90 st (choć jeszcze nie jezdzilem duzo i nie mecze auta) - czy może być termostat walnięty ?
6. Zauważyłem że ubywa mi płynu chłodzącego - czy jeśłi auto chwilę było niejeżdżone to może na początku brać płyn ??
Jaki DOBRY zakład polecacie w Krośnie, Dębicy bądź okolicach ?
Jeśłi ktoś się orientuje w cenach ww to zapodajcie zebym wyliczył sobie ile wyłożyć... THNX