sqnhead napisał(a):
Hmm skoro odpowiedź na moje pytanie jest wprost uzależniona od tego skad jestem (niewiedziałem że ma to znaczenie) wiec usupełniłem te dane

sqnhead napisał(a):
Co do opcji szukaj szukałem i nie znalazłem dlatego pytam, nie jestem byle smiertelnikiem jesli chodzi o to, fora dyskusyjne uzywam odkad "komputery isnieją".
Szukać a przeczytać wyniki to dwie różne sprawy
sqnhead napisał(a):
Generalnie widze ze na tym forum jakie kolwiek pytanie padnie najlepiej jest odpowiedzieć: POSZUKAJ.
O tym ile pojedzie A6 2,5 TDI było już z 146 razy. Więc twój 147 jest bezsensowny. PS jak chcesz wiedziec ile twoje auto pojedzie to najpierw napisz jaki ma silnik a nie że to jest 2,5TDI. Dla ułatwienia powiem ci, że (przygotuj się na to co teraz napiszę) były dwa silniki 2,5 TDI AAT i AEL
sqnhead napisał(a):
Tym bardziej nierozumiem jakby czepienia sie mnie oto gdyż nie zaczołem nowego temtu tylko podciagnąłem stary a to chyba nie jest źle prawda???
Piękinie tylko w tym temacie jest pytanie o to co oznaczają te kody a ty pytasz o prędkość maksymalną?????????
sqnhead napisał(a):
No nic nie zawracam głowy skoro udzielenie odpowiedzi wiem lub niewiem jest trudne to zmykam.
Jeżeli używanie szukaczki jest dla ciebie trudne to nie wróżę ci nic dobrego na forum.